Менеджер/менеджерка надання грантів

Пpo Razom

Razom – це слово відображає в собі об’єднання різноманітних людей заради України, заради творення спільної мети. Це створення простoрy, де люди зустрічаються, співпрацюють і діють разом, щоб розкрити потенціал України. Ми постійно зосереджуємо на потребах на місцях для підтримки України, a також посиленні голосів України в розмовах у США.

 

Команда «RAZOM Relief»

 

Команда Razom Relief була сформована у березні 2022 року для допомоги цивільному населенню шляхом надання грантів українським благодійним та громадським організаціям.


Загальний обсяг допомоги цивільним за 2022 – 2023 роках склав приблизно 8млн доларів США. З більш детальною інформацією, можете ознайомитися тут: https://www.razomforukraine.org/projects/relief/ 


У 2024 році ми працюємо над тим, щоб збільшити наш вплив, поглибити нашу експертизу та зосередитись на кількох стратегічних напрямках з метою втілення ще більше соціальноважливих проєктів.

Огляд позиції

 

Організації громадського сектора є важливим фактором розвитку демократичного та успішного суспільства. Позиція передбачає роботу в програмі RAZOM Relief, що спрямований на допомогу цивільним та розбудову громадянського суспільства.

 

Ми шукаємо досвідченого менеджера/менеджерку надання грантів та проектів, який може розробляти, впроваджувати та оцінювати проєкти Razom Relief та управляти портфелем грантів українським ОГС.

Менеджер/менеджерка надання грантів

Ключові завдання на даній позиції:

 

● Активно виявляти потреби населення в прифронтових громадах та звільнених регіонів.

● Розробляти пропозиції проєктів, включаючи окреслення проблем, цілей проєкту,  основних бенефіціарів, бажаний вплив та конкретні дії, націлені на вирішення визначених проблем.

● Допомагати оцінювати заявки на гранти від місцевих ОГС та давати рекомендації щодо фінансування Грантовому комітету.

● Управляти портфелем грантів українським ОГС, підтримувати грантоотримувачів під час реалізації проєкту, готувати звіти.

● Втілювати проєкти Разом спрямовані на допомогу звільненим та прифронтовим громадам.

● Надавати вчасну інформацію про проєкти та гранти для зовнішніх комунікацій.

● Проводити аналіз проєктів та грантів, визначати сфери для вдосконалення.

● Готувати внутрішні фінансові звіти та за потреби звіти для донорів.

● Забезпечувати внутрішню координацію  з іншими командами Razom для забезпечення успішної реалізації проєктів та грантів.

● Долучатись до вдосконалення практик управління грантами та проєктами.

● Регулярно відвідувати та комунікувати з грантоотримувачами, партнерами та підрядниками.

● Брати участь у заходах Razom та команди RAZOM Relief.

 

Кваліфікація

 

● Вища освіта в галузі бізнесу, фінансів, міжнародних відносин, соціальних наук чи схожих областей

● Досвід на менеджерській посаді від 5-ти років

● Досвід від 3-х років управління проєктами некомерційних організаціях, грантодавстві або суміжній галузі.

● Досвід роботи з міжнародними організаціями.

● Розуміння некомерційного сектору в Україні та місцевих ОГС України.

● Буде перевагою досвід відновлення звільнених територій, надання гуманітарної допомоги, співпраці з кластерами Shelter, Wash та іншими, координація з місцевою владою.

● Відмінні аналітичні та критичні мисленнєві здібності з можливістю оцінювати складні заявки на гранти та приймати обґрунтовані рішення.

● Сильні комунікативні та міжособистісні навички з можливістю налагоджувати відносини з отримувачами грантів та іншими зацікавленими сторонами.

● Високий рівень граматичного володіння українською мовою. Англійська мова – буде перевагою.

Особисті якості:

 

● Захопленість розвитком ОГС та нарощуванням потенціалу ОГС.

● Висока адаптивність, гнучкість та стійкість.

● Інтелектуальна цікавість та готовність вчитися новим навичкам, брати на себе ініціативу для вдосконалення процесів, розробки стратегій та покращення Razom як організації.

● Самомотивація з здатністю вирішувати проблеми самостійно та в команді.

Зайнятість: Повна зайнятість

Місцезнаходження: Київ

Підпорядковується: Лідеру програми Razom Relief – базується в США

Процес подання заявки:

 

Зацікавлені кандидати можуть надіслати резюме та супровідний лист, деталізуючи свої кваліфікації та досвід, відповідні до цієї ролі на адресу: katya.romanenko@razomforukraine.org

В темі листа вкажіть своє імʼя та “Менеджер надання грантів”

 

Co-presented by Razom for Ukraine and the Ukrainian Institute, Kyiv, this vibrant event runs through October 31st across New York, offering a rich blend of Ukrainian poetry, prose, and contemporary cinema.

Meet acclaimed writers like Halyna Kruk, Marianna Kiyanovska, Ostap Slyvynsky, and many others, and experience award-winning films such as “Porcelain War” and “La Palisiada”.

Check out the full schedule and ticket info below!