Результати грантового конкурсу «Razom Jobs»

Завершився конкурс грантових проєктів, що здійснювався у межах програми «Razom Jobs» Благодійного Фонду «Разом для України». У період з 1-го до 31-го серпня 2024 року нами було отримано 147 заявок від організацій громадського сектору з різних регіонів України.

Згідно з рішенням комісії програми, яка складалася із експертів фонду «Razom» та зовнішніх експертів, було визначено вісім проєктів-переможців, рекомендованих для фінансової підтримки, а саме:

  1. “Професійний старт: програма самозайнятості для переселенців Вознесенської громади” від БО «Фонд громади Вознесенська» ( навчання та працевлаштування ВПО Вознесенської громади за напрямками фотографії, цифрового друку, СММ, бариста, кондитера, пекаря, вишивки та швейної справи).
  2. “Знання і навички для працевлаштування жінок ВПО у Сколівській і Славській громадах” від  ГО «Інформаційно-освітній центр «Імпульс» (допомога у здобутті нових професій та працевлаштуванні жінок ВПО у Сколівській і Славській громадах за напрямками адміністратор готельного господарства, адміністратор ресторанного сервісу та гід-екскурсовод).
  3. “Новомістяни: шлях до успіху” від БО «БФ «СОС Штаб громадянської оборони» (навчання ВПО Кам’янець-Подільської територіальної громади та працевлаштування за фахом піцайоло та таргетолог).
  4. “Шлях можливостей” від БО «Український Благодійний Альянс» (підготовка кадрів для інституцій громадського сектору із числа ВПО Харківського регіону).
  5. “EcoSkill” від Об’єднання молодих науковців НТУ “ХПІ” (перепідготовка фахівців для роботи в галузі фотовольтаїки із числа ВПО та мешканців Харківського регіону).
  6. “Створи ферму” від БФ “Ініціатива “Фрі Борщ”” (навчання та залучення до дрібного фермерства мешканців малих громад Одеського регіону).
  7. Проєкт перекваліфікації від БО “БФ “Жовта допомога” (опанування професіями за напрямками графічний дизайнер, менеджер з продажу, менеджер кол-центру, експерт офісу та таргетолог для ВПО із малих громад Харківського регіону).
  8. Проєкт “Навчання кравецькій майстерності” від ГС “Західноукраїнський кластер індустрії моди” (навчання професії швачки, працевлаштування та супровід розвитку ВПО, що мешкають у малих громадах Львівського регіону).

Вітаємо переможців та їхніх партнерів! Відібрані проєкти націлені на посилення спроможності внутрішньо переміщених осіб і жителів звільнених громад завдяки їх навчанню, працевлаштуванню і допомозі у започаткуванні власної справи.

Дякуємо всім учасникам за надіслані заявки та інтерес до конкурсу “Razom Jobs”.



/* */